•   033 - 210 200
     

     

2-3 päivän toimitus (ei sovelleta)

yksityisyyden suoja

Rehellisyys ja markkinointipolitiikka Wiking Groupissa ja NewHeaven Fristad AB: ssa

yleinen

Tämä politiikka kuvataan Wikinggruppen (WGR Data AB, rek. Nro 556731-9602) ja NewHeaven.se (NewHeaven Fristadissa AB org.nr 556651-0136) jäljempänä Wikinggruppen, hallitsemaan henkilökohtaisia ​​tietojasi. Haluamme tämän tietosuojakäytännön osoittamaan, miten voimme varmistaa, että henkilötietoja käsitellään voimassa olevan tietosuojalainsäädännön mukaisesti niin, että voit tuntea olonsa turvalliseksi, kun jätät yritys- ja henkilökohtaisia ​​tietoja meille.

Personuppgiftsansvarig

Wiking Group ja NewHeaven.se ovat henkilökohtaisesti vastuussa henkilötietojen käsittelystä ja ovat vastuussa tällaisesta käsittelystä sovellettavan lain mukaisesti.

Tietojen keruu

Voit ostaa tavaroita tai palveluitamme ja käsitellä tiettyjä henkilötietoja.

Keräämme tietoja sinulta, kun tilaat tuotteita tai palveluita verkkosivustojemme kautta, otat yhteyttä meihin yhteydenottolomakkeella, kirjautumalla testi-kauppaan tai liittymällä uutiskirjeeseen. Kerätty tieto tuotteiden tai palveluiden tilauksesta sisältää nimesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi, yrityksen organisaationumeron ja yrityksen osoitetiedot. Ilmoittaessasi uutiskirjeitä ja yhteydenottolomakkeella tallennamme sähköpostiosoitteesi ja nimen, jos se on ilmoitettu. Kun tilaat testin tallentaa, keräämme vain sähköpostiosoitteen.

Tietojen käyttö

Wiking Group ja NewHeaven.se käsittelevät henkilötietojasi eri tarkoituksiin. Pääasiassa,

Asiakkaamme velvoitteiden täyttäminen asiakkaana, kuten oston suorittaminen, laskutus ja tuen tarjoaminen.

Salli yleinen asiakaspalvelu ja asiakaspalvelu, kuten vastauksia tuotteisiin ja palveluihin liittyviin kysymyksiin sekä virheellisten tietojen korjaamista.

Jätä käyttötiedot sekä tiedot postitse, sähköpostitse, SMS / MMS ja puhelin koskien Wiking ryhmä / newHeaven.se ja valittujen kumppaneiden kanssa.

Paranna asiakastarjontaa, kuten palveluiden, tuotteiden ja ominaisuuksien kehittämistä.

Estää petokset ja hoitaa riskienhallinta.

Noudata voimassa olevaa lainsäädäntöä, kuten kirjanpitolakeja.

Tiedot voivat myös muodostaa perustan markkina- ja asiakasmäärityksille, markkinatutkimuksille, tilastoille, liiketoiminnan seurannalle sekä tavaroiden ja palveluiden ostoon liittyvästä liiketoiminnan ja menetelmän kehittämisestä.

Tietojen keräämisen oikeusperusta

Tarkoitus 1: hallita, kehittää ja toimittaa tavaroita ja palveluitamme sekä tukea

Oikeusperusta: Myyntisopimuksen loppuunsaattaminen (myyntiehdot) ja mahdollisuuksien mukaan tilaussopimusten tekeminen (tilauslausekkeet)

Mitä henkilötietoja on tallennettu: yhteyshenkilön nimi, yrityksen nimi, organisaationumero, osoite, puhelinnumero ja sähköposti.

Varastointiaika: Kaksi vuotta sen jälkeen, kun olet viimeksi toiminut Wiking Groupin kanssa, käytä palveluitamme tai ota yhteyttä asiakaspalveluun

Tarkoitus 2: Varmistetaan nykyisen ruotsalaisen lainsäädännön noudattaminen, kuten kirjanpitolaki

Oikeusperusta: sovellettava laki

Mitkä henkilökohtaiset tiedot tallennetaan tähän tarkoitukseen: Yhteyshenkilön nimi, yrityksen nimi, organisaation numero ja osoite, puhelinnumero ja sähköposti.

Varastointiaika: Niin kauan kuin tarvitsemme tietojen säilyttämistä sovellettavan lain mukaisesti

Tarkoitus 3: Operatiiviset tiedot ja viestintä Wiking-konsernin ja kumppanien tai konserniyritysten kautta sähköpostitse, sähköpostilla, puhelimitse ja tekstiviesteillä / multimediaviesteillä

Oikeusperusta: Korot

Mitkä henkilökohtaiset tiedot tallennetaan tähän tarkoitukseen: Yhteyshenkilön nimi, yrityksen nimi, organisaation numero ja osoite, puhelinnumero ja sähköposti.

Varastointiaika: Kaksi vuotta sen jälkeen, kun olet viimeksi toiminut Wiking Groupin kanssa, käytä palveluitamme tai ota yhteyttä asiakaspalveluun

Kuinka kauan voimme tallentaa tietoja sinusta?

Henkilökohtaisia ​​tietojasi säilytetään vain, kunhan on tarpeen tallentaa ne täyttämään tarkoitukset, joihin tiedot kerättiin tämän tietosuojakäytännön mukaisesti. Wiking-ryhmä voi tallentaa tiedot pidempään, jos se on tarpeen Ruotsin lainsäädännön noudattamiseksi tai tarvittaessa oikeudellisten etujen turvaamiseksi.

Ilmoittaminen kolmansille osapuolille

Myymme, myymme tai muuten siirrämme, ei henkilökohtaisesti tunnistettavia tietoja kolmansille osapuolille. Kolmantena osapuolena ei pidetä luotettu kolmansia osapuolia, jotka auttavat meitä toimivat sivuillamme (palveluntarjoajaan) tai yhtiömme (tilintarkastaja ja tilitoimiston) sekä viralliset kumppanit, kuten luotonantajien, TA ja liiketoimintasovelluksiin järjestelmien saavuttamiseksi tarvitaan tilatun velvollisuudet.

Mielestämme on välttämätöntä jakaa tietoa selvittääkseen, estää tai ryhtyä toimenpiteisiin, joilla laittoman toiminnan, petosepäilyistä tilanteissa, joihin liittyy mahdollinen riski henkilön fyysisen turvallisuuden, käyttöehtoja rikkovaa tai muulloin kun laki vaatii niin.

Turvallisuus ja tietosuoja

Otamme erilaisia ​​suojaustoimenpiteitä henkilökohtaisten tietojen suojaamiseksi. Käytämme salausmenetelmiä Internetin kautta välitettyjen arkaluonteisten tietojen suojaamiseksi. Vain työntekijät, jotka tekevät tietyn työn (esimerkiksi laskutusta tai asiakaspalveluun) on pääsy henkilötietoihin. Tietokoneet / palvelimet käytetään tallentaa henkilökohtaisia ​​tietoja ovat asianmukaisia ​​ja turvallinen ympäristö Ruotsissa.

Käytämmekö evästeitä?

Kyllä. Evästeemme parantavat pääsyn sivustoomme ja tunnistavat toistuvat kävijät. Se parantaa myös evästeitä käyttökokemusta seuraamalla ja maali puku käyttäjän etu. Evästeiden käyttö ei yleensä liity henkilökohtaisiin tietoihimme sivustollamme.

unsubscribe

Käytämme sähköpostiosoitteeseen voimme lähettää sinulle tietoja ja päivityksiä koskevat tilauksesi, satunnainen uutiskirjeen liittyvän tuotteen jne Jos et enää halua vastaanottaa tällaisia ​​viestejä, löydät tietoa siitä, miten tilaus lopussa jokaisen sähköpostin -postmeddelande.

Yksityisyyden suojaa koskeva muutos

Wikinggruppen / NewHeaven.se oikeuden muuttaa tarvittaessa ja täydellinen yksityisyyden suoja.

kosketus

Älä epäröi ottaa yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää tästä yksityisyyden suojasta, käsittelyä henkilökohtaisia ​​tietoja tai pyytää transkriptio. Yhteystiedot löytyvät täältä tai täältä NewHeaven.se/contact/

     

Tuottaja:  Wikinggruppen